Çobanlar’da Yüzme Kursları Başlıyor
Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği GSB Spor Okulları Yüzme Projesi kapsamında inşa edilen yüzme havuzu, 5 Ağustos tarihinde hizmete girecek.
Amacımız Sporla Buluşmak
Bu proje, yüzme sporunu yaygınlaştırma ve çocukları spora yönlendirme hedefiyle gerçekleştirilmektedir. Çobanlar’da açılacak olan yüzme kursları, 8-9, 10-11 ve 12-13 yaş grupları için özel olarak tasarlanmıştır. Yüzme kurslarına katılmak isteyenler, 31 Temmuz ile 4 Ağustos 2025 tarihleri arasında e-Devlet Spor Bilgi Sistemi üzerinden başvuru yapma imkanına sahip olacaklar.
Kursların tamamen ücretsiz olması ve katılımcıların ihtiyaç duydukları ekipmanların Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından karşılanacağı bilgisi de dikkat çekiyor.
Detaylı Bilgiler İçin Hazır Olun
Bu önemli etkinlik, geleceğin sporcularını yetiştirmek için büyük bir fırsat sunuyor. Çocuklarınızın yüzme öğrenmeleri ve spora yönelmeleri için bu fırsatı kaçırmayın!
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı