Osmaniye’de Silahlı Kavga: Olay Yerinde Gözaltılar
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde bir otomotiv galerisinin önünde çıkan bir tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. Olay sonucunda, pompalı tüfekle iş yerinin hedef alındığı ve 5 şahsın gözaltına alındığı öğrenildi.
Tartışma Kavgaya Dönüştü
Düziçi’nin Kurtbeyoğlu Mahallesi’nde gerçekleşen olay, S.T. ve M.T. isimli kişilere ait bir oto galerinin önünde meydana geldi. İki grup arasında bilinmeyen bir neden nedeniyle başlayan tartışma, hızla kavgaya evrildi. Kavga sırasında bir kişi, pompalı tüfekle iş yerine ateş açtı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.
Şüpheliler Gözaltına Alındı
Polis ekipleri, olayla ilgili olarak 5 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüphelilerin durumu merakla takip ediliyor.
Güvenlik Kameralarında Anbean Görüntülendi
Kavga ve silahlı saldırının anları, çevredeki güvenlik kameraları ve cep telefonları ile saniye saniye kaydedildi. Bu görüntüler, olayın nasıl gerçekleştiğine dair önemli bilgiler sunuyor.
OSMANİYE’NİN DÜZİÇİ İLÇESİNDE BİR OTO GALERİNİN ÖNÜNDE ÇIKAN TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ. POMPALI TÜFEKLE İŞ YERİNE ATEŞ AÇILDIĞI OLAYDA 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.
OSMANİYE’NİN DÜZİÇİ İLÇESİNDE BİR OTO GALERİNİN ÖNÜNDE ÇIKAN TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ. POMPALI TÜFEKLE İŞ YERİNE ATEŞ AÇILDIĞI OLAYDA 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.



