### Malatya’da Havalı Tabanca ile Yapılan Deneme Atışı Sonrası Yaralanma!
Malatya’da, bir kişi havalı tabanca kullanarak yaptığı deneme atışı sırasında bacağından yaralandı.
#### Olayın Ayrıntıları
İhbar üzerine gelen polis ekipleri, 16.30 sıralarında Battalgazi ilçesi Fuzuli Caddesi’nde bir okul önünde görüntüledikleri silah seslerinin kaynağını araştırmaya başladı. Olay yerinde, yaralanan kişinin kendi imkanlarıyla Battalgazi Devlet Hastanesi’ne gitmiş olduğu belirlendi.
Yapılan araştırmalar sonucunda, yaralı olarak hastaneye başvuran kişinin 25 yaşındaki S.K. olduğu öğrenildi. Yapılan muayenede, sol bacağında bir giriş yarası tespit edilen gencin ifadesinde, havalı tabancasıyla deneme yapmakta olduğunu ve seken saçmanın kazaen kendisine isabet ettiğini belirttiği öğrenildi. Ayrıca hastaneye gelmeden önce tabancayı aracının içinde bıraktığını da ifade ettiği bildirildi.
#### Olayın Soruşturulması
Polis, olayın detaylarını araştırırken, S.K.’nın başka bir kişi tarafından da yaralanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Soruşturma çalışmaları devam ediyor.
Bu üzücü olayın ardından, vatandaşların silah kullanımı konusunda daha temkinli olmaları gerektiği bir kez daha vurgulandı.

