Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sudan’daki olayları kayıtsız kalamayız, Türkiye halkının huzuru için diplomatik çabalarımızı devam ettirecek.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan’daki gelişmelere kayıtsız kalamayacaklarını belirterek, Türkiye’nin Sudan halkının huzuru için diplomatik çalışmalara devam edeceğini vurguladı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Türkiye’nin Sudan’a Desteği Sürecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan’daki gelişmelere dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Türkiye’nin bu durumu sadece uzaktan izlemekle yetinmeyeceğini, Sudan’ın barış ve güvenliğinin tesis edilmesi için diplomatik çabalarını artıracaklarını ifade etti.

Türkiye’nin Sudan’a Olan Bağlılığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan halkına hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye’nin Sudan’ın yanında olduğunun altını çizdi. Türkiye’nin, Sudan’daki huzur ortamının yeniden sağlanması için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Erdoğan, bu süreçte Sudan halkının güven içinde hissetmesi gerektiğini belirtti.

Türkiye’nin Sudan’daki olaylara duyarsız kalmayacağı mesajını veren Erdoğan, diplomatik ilişkilerin güçlendirilmesi ile Sudan’a yönelik desteğin artacağını vurguladı.