Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’dan Umre için Yola Çıkan 193 Kişi, Dualar Eşliğinde Uğurlandı

Erzincan’dan kutsal topraklara umreye gidecek 193 kişi, Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda düzenlenen bir törenle uğurlandı. Törende Erzincan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu dualarla umrecilerin hayırlı bir yolculuk geçirmesini istedi.

Erzincan'dan kutsal topraklara umreye gidecek 193 kişi, Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda

Erzincan’dan Umreciler Kutsal Topraklara Uğurlandı

Erzincan’dan kutsal topraklara gidecek 193 umreci, Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda düzenlenen bir törenle dualarla uğurlandı.

Uğurlama merasimine Erzincan İl Müftüsü ve müftülük çalışanları ile umrecilerin aileleri katıldı. Etkinlik, İl Müftü Yardımcısı Medet Şahin’in Kur’an-ı Kerim okumasıyla başladı.

İl Müftüsü’nden Umrecilere Tavsiyeler

Törenin ilerleyen bölümünde söz alan Erzincan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, umre ibadetinin ruhsal boyutuna dikkat çekerek, “Allah’ım, bu kutsal seyahatınızı kabul etsin. Sağlıklı bir şekilde gidip hayırlısıyla geri dönmenizi dilerim. Orada, ümmetin birliği ve ülkemizin barışı için dua etmeyi ihmal etmeyin,” şeklinde konuştu.

Müftünün yaptığı dua sonrasında umreciler, sevdiklerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde kutsal topraklara doğru yola çıktılar.