Kocaelispor-Galatasaray Maçında Görev Değişikliği
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında gerçekleştirilecek Kocaelispor ile Galatasaray karşılaşmasına yönelik bir değişiklik duyurdu. Üst klasman temsilcisi Ersel Kılıç’ın dayısının vefatının ardından, TFF; onu yerine Cabir Kaşdemir’in atandığını açıkladı.
TFF’nin resmi web sitesinde yayımlanan bilgide, “Trendyol Süper Lig’de 9 Kasım Pazar günü saat 17.00’de sahne alacak Kocaelispor – Galatasaray A.Ş. mücadelesinde üst klasman temsilcisi Ersel Kılıç’ın ailesel bir kayıp yaşaması nedeniyle, Temsilciler Kurulu tarafından Cabir Kaşdemir’in ataması yapılmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu olarak merhum Aydın Şentürk’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevdiklerine sabır ve başsağlığı dileriz” ifadeleri yer aldı.
Spor camiası, Ersel Kılıç’ın yaşadığı bu acı kayıptan dolayı üzüntü duyarak, merhumun anısına saygı duruşunda bulunmaktadır. Maç öncesi, özellikle bu durumun sporcular ve teknik ekip üzerindeki etkileri merak konusu haline geldi.

