Bilecik Belediyesi’nden Modern Park Dönüşümü
Bilecik Belediyesi, kullanılmayan alanları çağdaş sosyal mekanlara dönüştürme projelerine hız kesmeden devam ediyor.
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Keloğlan Parkı’nda yürütülen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu. Belediye ekipleri, uzun zamandır atıl durumda kalan parkın bölümlerinde baskı beton uygulamaları ve zemin iyileştirmeleri gerçekleştirmekte. Başkan Subaşı, yapılan bu düzenlemelerin vatandaşların parkı daha güvenli ve konforlu bir biçimde kullanabilmesi açısından son derece önemli olduğuna vurgu yaptı. Projenin tamamlanmasıyla Keloğlan Parkı’nın sadece estetik değil, aynı zamanda fonksiyonel olarak da halkın hizmetine sunulması planlanmakta.
Yeniliklerle Dolu Bir Park
Melek Mızrak Subaşı, “Çalışmalarımız tamamlandığında, uzun süre ihmal edilen bu alanı daha işlevsel hale getirerek, modern ve çekici bir görünüm kazandıracağız. Böylece vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği, keyif alacağı bir yaşam alanı daha şehrimize kazandırılmış olacak” ifadelerini kullandı.
BEYAZ SARAY’DAN BİR YETKİLİ, ABD’NİN RUS PETROL VE DOĞAL GAZINA YÖNELİK YAPTIRIMLARDAN MACARİSTAN’I 1 YIL SÜREYLE MUAF TUTACAĞINI İFADE ETTİ.
BEYAZ SARAY’DAN BİR YETKİLİ, ABD’NİN RUS PETROL VE DOĞAL GAZINA YÖNELİK YAPTIRIMLARDAN MACARİSTAN’I 1 YIL SÜREYLE MUAF TUTACAĞINI İFADE ETTİ.



