Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmit’te Kontrolden Çıkan Araç, Park Halindeki Araçlara Çarparak 1 Kişinin Ölümüne Neden Oldu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde S.D. (22) kontrolündeki otomobil, park halindeki araçlara ve yakınındaki dört kişiye çarptı. Kazada, Recep Cüre (58) hayatını kaybederken, diğer üç kişi yaralandı. Olayla ilgili sürücü gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde S.D. (22) kontrolündeki otomobil, park halindeki araçlara

Kocaeli İzmit’te Otomobil Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan bir otomobil, park halindeki iki araca çarparak yanındaki kişilere de zarar verdi. Kazada bir kişinin yaşamını yitirdiği, üç kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Kaza anı, bir restoranın güvenlik kameralarına yansıdı.

Sabah Saatlerinde Gerçekleşen Kaza

Olay, sabah saatlerinde D-130 karayolunun İzmit geçişinde, Sanayi Mahallesi bölgesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Başiskele yönüne seyir halinde olan 22 yaşındaki sürücü S.D.’nin kullandığı 41 BJ 022 plakalı araç, kontrolünü kaybederek yol kenarında park halinde bulunan 34 VY 5953 plakalı hafif ticari araca ve 55 PN 283 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle olay yerinde bulunan H.T. (60), S.S. (15), A.S. (42) ve Recep Cüre (58) yaralandı. Yaralılar, kaza sonrası çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ancak, Recep Cüre yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisine devam ediliyor; H.T. hastanede tedavi olduktan sonra taburcu oldu. S.D. polis tarafından gözaltına alındı ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Restoran Çalışanından Açıklama

Kaza anını izleyen restoran çalışanı Habil Sarucan, olayın gelişimini aktardı. Sarucan, “Karşı yönden hızla gelen bir araç, kontrolünü kaybederek önce hafif ticari araca çarpıyor. Ardından geri geri giderek park halindeki 4 kişiye çarpıyor ve bir kişi hayatını kaybediyor. Diğer üç kişi hastaneye kaldırıldı. Yarış yaptıkları iddia ediliyor; nedense bu olay sırasında burada değildim, zaten dükkan da kapalıydı” şeklinde konuştu. Sarucan, hızla geçen bir aracın öncesinde bulunduğunu ve çarpmanın etkisiyle mağdur olanların durumu hakkında bilgi verdi.

Polis, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.