Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da JASAT ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda birçok ruhsatsız silah bulundu.

Diyarbakır’da JASAT ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda, 7 ruhsatsız tabanca, bir AK-47 tüfeği ve çeşitli mühimmat ele geçirildi. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, bu başarılı operasyondaki detayları paylaştı.

Diyarbakır'da JASAT ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda, 7 ruhsatsız tabanca, bir AK-47

Diyarbakır’da Ruhsatsız Silah Operasyonu

Diyarbakır’da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonlar sonucunda çok sayıda ruhsatsız silah yakalandı.

Planlı Operasyonlar

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, JASAT ekipleriyle birlikte yürütülen sıkı çalışma sonucunda çeşitli noktalarda baskınlar düzenleyerek önemli bir başarı elde etti. Yapılan operasyonlar sonucunda ele geçirilenler arasında 7 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet AK-47 marka piyade tüfeği yer aldı. Ayrıca, bu operasyonlar neticesinde toplamda 7 tabanca şarjörü ile birlikte 1 adet AK-47 şarjörü ve 3 adet 7.62 milimetre çapında AK-47 piyade tüfeği fişeği de bulundu.

Yapılan bu operasyonlar, bölgede ruhsatsız silahların kontrol altına alınması ve asayişin sağlanması açısından büyük bir öneme sahiptir. Jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları, güvenliğin artırılmasına katkı sağlamaktadır.