Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırşehir’de Şehitler Anısına 500 Fidan Toprakla Buluşturuldu

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü, “Şehitlerimiz İçin Her Bir Fidan, Geleceğimiz İçin Bin Nefes” projesi kapsamında Aşıkpaşa Tabiat Parkı’nda fidan dikim etkinliği düzenledi. İl Emniyet Müdürü Mesut Görücü’nün katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte 500 fidan dikildi.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü, "Şehitlerimiz İçin Her Bir Fidan, Geleceğimiz

KIRŞEHİR (İHA) – ‘Şehitler İçin Her Bir Fidan, Geleceğimiz İçin Bin Nefes’ adlı proje kapsamında Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü, Aşıkpaşa Tabiat Parkı’nda fidan dikme etkinliği düzenledi.

Etkinliğe Katılım Yoğundu

Kırşehir İl Emniyet Müdürü Mesut Görücü’nün önderliğinde gerçekleşen programa il protokolü, şehit aileleri, gaziler ve emniyet teşkilatı üyeleri katıldı. Organizasyonda, şehitlerin anısını yaşatmak ve gelecek nesillere daha yeşil bir ülke bırakmak adına toplamda 500 fidan toprakla buluşturuldu.

Ağaç Dikim Projeleri Devam Edecek

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, ağaç dikmeye yönelik projelerin sürdürüleceğini duyurdu. Bu tür etkinliklerin, çevre bilinci ve gelecek nesillere daha yeşil bir miras bırakma amacı taşıdığı ifade edildi.