Trabzonspor’da Sakatlık Sorunları Baş Gösterdi
Bordo-mavili ekipte savunma hattı büyük bir sıkıntı ile karşı karşıya kaldı. Trabzonspor, Arseniy Batagov’un ardından iki önemli isim daha sakatlandı; Serdar Saatçı ve Batagov’un da sağlık durumu endişe veriyor.
Sağlık Kurulu Açıklama Yaptı
Trabzonspor’un sağlık kurulu başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, yaşanan sakatlıklarla ilgili olarak önemli bilgiler paylaştı. Yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımız antrenman sırasında sakatlık yaşayan futbolcumuz Arseniy Batagov’un muayene ve tetkik sonuçları doğrultusunda sağ uyluk ön ve iç kısmında kas yaralanmasına bağlı kanama ve ödem, Serdar Saatçı’nın ise sağ uyluk iç kısmında kanama ve ödem tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi süreci sağlık ekibimiz tarafından hemen başlatılmıştır” ifadesine yer verildi.
Bordo-mavili taraftarlar, oyuncuların bir an önce sahalara dönmesini umarak takımlarının bu zor dönemi aşmasını bekliyor.

