Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Defne’deki Makilik Alanda Çıkan Yangın, İtfaiye Ekipleri Tarafından Kontrol Altına Alındı

    Hatay’ın Defne ilçesinde Ballıöz mevkiinde makilik alanda çıkan yangın, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Ekipler, soğutma çalışmalarıyla alevlerin yayılmasını önleyerek durumu stabilize etti. İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Keskin olay yerinde bilgi aldı.

    Hatay'ın Defne ilçesinde Ballıöz mevkiinde makilik alanda çıkan yangın, itfaiye

    Defne’de Yangın Kontrol Altına Alındı

    Hatay’ın Defne ilçesinde bulunan makilik alanda meydana gelen yangın, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ekiplerinin hızlı müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

    Yangın, Defne ilçesinin Ballıöz mevkiinde patlak verdi. Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne iletti. Bu ihbar üzerine bölgeye itfaiye ve OGM ekipleri hızla yönlendirildi. Gelen ekipler, alevlerin geniş bir alana yayılmasını önleyerek etkin bir şekilde yangını kontrol altına aldı.

    Yangının söndürülmesinin ardından, itfaiye ekipleri ilerleyen saatlerde soğutma çalışmaları yaparak olası yeniden alevlenmeleri engellemeye odaklandılar. Olay yerine intikal eden İtfaiye Daire Başkan Ahmet Keskin, yapılan çalışmalarla ilgili ekiplerden detaylı bilgi aldı.

    Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadığı bildirilirken, vatandaşlar olayın büyümeden kontrol altına alınmasından dolayı rahat bir nefes aldı.

     
     
     

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı