İstanbul Beykoz’da Ağaçlık Alanda Yangın Kontrol Altına Alındı
İstanbul’un Beykoz ilçesinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangının, işaret fişeği atılması neticesinde çıktığı öne sürülüyor.
Yangın, saat 21.00 civarında Beykoz Çiğdem Mahallesi’nde bulunan Sarıkaya Caddesi üzerindeki ağaçlık bir alanda başladı. Edinilen bilgilere göre, bölgeye kimliği belirsiz bazı şahıslar tarafından işaret fişeği atıldığı iddia ediliyor. Fişeğin düşmesiyle birlikte ağaçlık alanda alevler yükselmeye başladı. Olayı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine, çok sayıda itfaiye, polis ve zabıta ekibi bölgeye sevk edildi.
İtfaiye ekipleri, olay yerine ulaşarak yangına hızlı bir şekilde müdahalede bulundu ve alevler, büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonucunda yaklaşık 500 metrekarelik bir alanın zarar gördüğü bildiriliyor.
Polis, yangınla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İTFAİYE EKİPLERİ
VATANDAŞ KAMERASI
AKSARAY’DA YASAL SINIRIN 5 KATI ÜZERİNDE ALKOLLÜ DİREKSİYON BAŞINA GEÇEN SÜRÜCÜ POLİS EKİPLERİNCE YAKALANIRKEN, SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİ EL KONULARAK HAKKINDA CEZA VE ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI.
AKSARAY’DA YASAL SINIRIN 5 KATI ÜZERİNDE ALKOLLÜ DİREKSİYON BAŞINA GEÇEN SÜRÜCÜ POLİS EKİPLERİNCE YAKALANIRKEN, SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİ EL KONULARAK HAKKINDA CEZA VE ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI.