Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe ve Kayserispor’un Süper Lig Mücadelesini Ozan Ergün Yönetecek

Fenerbahçe ile Kayserispor, 9 Kasım Pazar günü saat 20.00’de karşılaşacak. Maçın hakemi Ozan Ergün, yardımcıları Deniz Caner Özaral ve Hüseyin Aylak, 4. hakem ise Oğuzhan Aksu olacak. Ergün, Kayserispor’un bu sezonki ilk maçını yönetecek.

Fenerbahçe ile Kayserispor, 9 Kasım Pazar günü saat 20.00'de karşılaşacak.

Fenerbahçe ve Kayserispor’un Maçını Ozan Ergün Yönetecek

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında gerçekleşecek olan Süper Lig mücadelesinin hakemi Ozan Ergün olarak belirlendi.

Süper Lig’in 12. haftasında mücadele edecek takımların maçlarını yönetecek olan hakemler açıklık kazandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan atamalara göre, 9 Kasım Pazar günü, İstanbul’da Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanacak mücadelede Ozan Ergün düdük çalacak.

Hakem ve Yardımcıları Belli Oldu

Bu mücadelede Ozan Ergün’e, Deniz Caner Özaral ve Hüseyin Aylak yardımcı hakemlik yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Oğuzhan Aksu görevlendirildi.

Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşması, Pazar günü saat 20.00’de başlayacak. Ozan Ergün, Kayserispor’un bu sezonki ilk mücadelesine hakemlik yaparken, Fenerbahçe’nin ise bu sezon yöneteceği ikinci maçı olacak.