Uşak’ta Okul Çevrelerinde Güvenlik Denetimi
Uşak’ta, polis ve jandarma birimleri tarafından okul çevrelerinde ve servis araçlarında kapsamlı denetimler gerçekleştirildi. Bu süreçte, birçok şüpheli şahıs hakkında da sorgulamalar yapıldı.
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı 525 ekip ve toplam 1.419 personel, belirli tarihler arasında 889 okul çevresi, 599 umuma açık alan ve 381 okul servis aracını denetledi.
Ayrıca, okulların çevresinde ve umuma açık yerlerde bulunan 6.140 kişi hakkında sorgulama yapıldığı öğrenildi. Bu denetimlerin, öğrencilerin ve toplumun güvenliğini artırmak amacıyla gerçekleştirildiği belirtiliyor.
KARABÜK’TE MİNİBÜSLE HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPIŞTIĞI KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI.
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE BAĞLI İZTARIM’IN ESKİ GENEL MÜDÜRÜ MURAT O.
ZONGULDAK ATATÜRK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ TARAFINDAN 3.9 KASIM DOKU VE ORGAN BAĞIŞI HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA; ORGAN BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKMEK VE FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA BİR DİZİ ETKİNLİK DÜZENLENDİ.




