Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    CHP Mardin İl Yönetiminde Toplu İstifa: 9 Üye Partiyle İlişkisini Sonlandırdı

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mardin il yönetiminde 9 üye, gerekçe belirtmeden istifa etti. CHP Mardin İl Başkanı Mahmut Duyan, istifaları doğrularken, Genel Merkez’in yeni bir yapılandırma sürecine girmesi bekleniyor.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    **CHP Mardin İl Yönetiminde İstifa Süreci: 9 Üye Ayrıldı**

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mardin il yönetiminde önemli bir gelişme yaşandı. Aralarında yedek üyelerin de bulunduğu toplamda 9 kişi, aynı anda istifa ederek partiden ayrıldıklarını bildirdi.

    İstifa eden bu üyeler, belgelerini direkt olarak CHP Genel Merkezine ileterek, partinin Mardin il teşkilatıyla olan bağlarını sonlandırmış durumda. Söz konusu istifaları, CHP Mardin İl Başkanı Mahmut Duyan da doğruladı. Ancak ayrılan üyelerin hangi sebeplerle istifa ettikleri hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

    **Yeni Yapılanma Beklentisi**

    Bu istifaların ardından CHP Genel Merkezinin, Mardin il başkanlığı için bir yeniden yapılanma sürecine girmesi bekleniyor. Parti içerisinde yaşanan bu değişim, Mardin’deki siyasi atmosferi nasıl etkileyecek merak konusu.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı