Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde 150 Zeytin Fidanı Dikimi Gerçekleştirildi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde Genç TEMA Topluluğu, “ÜNİDES kampüsüne bir zeytin dalı da sen uzat” projesi çerçevesinde 150 zeytin fidanı dikti. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı ve diğer akademik yöneticiler katıldı. Projenin amacı, sürdürülebilir bir çevre bilincine katkıda bulunmak.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde Genç TEMA Topluluğu, "ÜNİDES kampüsüne bir

Öğrencilerden Örnek Çevre Projesi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde (BŞEÜ) yer alan öğrenci toplulukları, çevre bilinci oluşturma amacıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Fidanlar Toprakla Buluştu

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle “ÜNİDES kampüsüne bir zeytin dalı da sen uzat” isimli projeyi hayata geçirdi. Bu proje çerçevesinde, kampüs alanına tam 150 zeytin fidanı dikildi.

Etkinlik, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Prof. Dr. Erdem Gülümser, Doç. Dr. Müge Şahin ve Dr. Öğr. Üyesi Nurgül Ergin’in danışmanlığında, Bitki Koruma Bölümü 3. sınıf öğrencileri Zerda Karakurt ve Harun Sarialtun’un koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Fidan dikimi etkinliği, üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı başta olmak üzere Rektör Yardımcıları, akademik ve idari personel ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcileri, TEMA Vakfı gönüllüleri ve birçok öğrencinin katılımı ile coşkuyla gerçekleşti.

Sürdürülebilir Gelecek Vurgusu

Bu anlamlı etkinlik, “Yeşil bir kampüs, sürdürülebilir bir gelecek” mesajı ile sona erdi. Bu tür projelerle, öğrenciler hem çevreye duyarlılıklarını ortaya koyuyor hem de doğa ile barış içinde bir yaşam sürdürebileceği bilincini geliştiriyor.