Kritik Maç Öncesi Fenerbahçe’den İddialı Açıklamalar
Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Viktoria Plzen ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Tedesco, “Hedefimiz net; bu maçı kazanmaya odaklandık ve 3 puanı almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 4. haftasında Çek ekibi Viktoria Plzen ile deplasmanda mücadele edecek. Maç öncesi, Doosan Arena’da düzenlenen basın toplantısında Tedesco, oyunculardan Jayden Oosterwolde ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçti.
Zorlu Bir Maç Bizi Bekliyor
Tedesco, karşılaşmanın önemine dikkat çekerek, “Son derece kıymetli bir maça çıkıyoruz. Bu maçı kazanmanın zorluk derecesini biliyoruz. Burada oynamak her zaman zordur. Rakibimiz yakın zamanda teknik direktör değişikliği yaşadı ve yeni hocalarıyla 5’te 5 yaparak form buldular. Bu süreç içinde AS Roma’ya karşı aldıkları galibiyet dikkat çekiciydi. İyi bir performans sergilediler ve galibiyetlerini hak ettiler. Onlar yüksek enerjiye sahip, fiziksel açıdan güçlü bir ekip. Ev sahibi avantajlarıyla zorluk çıkarabilirler ama yine de biz kazanmak için her unsuru deneyeceğiz” dedi.
İyi Performans ve Rotasyon Stratejisi
Kadro istikrarı üzerine gelen bir soruya Tedesco, “Artık belirli bir kadromuz var. Oyuncu değişimlerini gereksiz şekilde sorgulamak yanlış olur. Her takımın dayanıklılığı ve belirli sayıda düzenli oyuncuya ihtiyacı var. Ayrıca tansiyonu yüksek karşılaşmalarda taze oyuncular bulundurma gerekliliği de tartışılmaz. Dolayısıyla deplasman maçı ve arka arkaya gelen lig karşılaşmaları için farklı stratejiler geliştirmek zorundayız. İyi bir oyuncu havuzumuz var ve rotasyon yaptığımızda kalitemizin düşmeyeceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.
Rakip Analizi ve Detayların Önemi
Rakip takımın analizi hakkında Tedesco, “Sadece isimlerine bakarak rakibi değerlendirmek yanıltıcı olur. Her takımı detaylı bir şekilde incelerken, Türkiye ligi de bu kurala tabidir. Bu sabah Fenerbahçe teknik direktörü olmadan önce bazı rakiplerimizi tam olarak analiz etmemekteydim. Ancak şimdi her takımın kadrosunda yetenekli oyuncular bulunduğunu görmek mümkün. Viktoria Plzen uluslararası arenada da yer alıyor ve geçmişte Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele ettiler. Dolayısıyla her şeyinizi vermeniz gerektiğini unutmamalısınız, çünkü maçlar her zaman zor geçebilir” şeklinde konuştu.
Oosterwolde’nin Maç Heyecanı
Jayden Oosterwolde ise Beşiktaş maçı sonrası sosyal medyada gerçekleşen bir yanlış anlamaya dair, “Soyunma odasında harika bir atmosfer vardı. O fotoğraf çekildiği sırada yukarı tırmanmak istemiştim, bu nedenle yanlış bir izlenim oluştu” dedi.
Çocukların kendisinden forma istemesiyle ilgili de Oosterwolde, “Futbol oynarken bu tür anlar beni çok mutlu ediyor. Biz futbolu taraftarları mutlu etmek için oynuyoruz. Sakatlıklar yaşadım ama o süreçte iyi bir ekibim vardı. Döndüğümden beri sahada olmak beni sevindiriyor” dedi.
Son olarak, dünyaca ünlü stoper Milan Skriniar ile oynamanın faydalarına da değinen Oosterwolde, “Onun gibi bir oyuncu ile aynı sahada olmak büyük bir avantaj. Tecrübelerinden çok şey öğreniyorum ve takımımıza liderlik etmesi açısından kıymetli” ifadelerini kullandı. Oosterwolde, zorlu bir maça tüm takıma hazırlandıklarını belirtirken, “Maç için sabırsızlanıyorum” dedi.
FENERBAHÇE, UEFA AVRUPA LİGİ 4. HAFTASINDA DEPLASMANDA ÇEKYA EKİBİ VİKTORİA PLZEN İLE KARŞILAŞACAK. MÜCADELE ÖNCESİ MAÇIN OYNANACAĞI DOOSAN ARENA’DA DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA TEKNİK DİREKTÖR DOMENİCO TEDESCO VE OYUNCULARDAN JAYDEN OOSTERWOLDE, AÇIKLAMALARDA BULUNDU.
FENERBAHÇE, UEFA AVRUPA LİGİ 4. HAFTASINDA DEPLASMANDA ÇEKYA EKİBİ VİKTORİA PLZEN İLE KARŞILAŞACAK. MÜCADELE ÖNCESİ MAÇIN OYNANACAĞI DOOSAN ARENA’DA DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA TEKNİK DİREKTÖR DOMENİCO TEDESCO VE OYUNCULARDAN JAYDEN OOSTERWOLDE, AÇIKLAMALARDA BULUNDU.
MİLLİ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER, “TÜRK VE AZERBAYCAN SİLAHLI KUVVETLERİ ARTIK YALNIZCA DOST DEĞİL, KADER BİRLİĞİ YAPMIŞ 2 ORDUDUR. TÜRKİYE’NİN GÜCÜ AZERBAYCAN’IN GÜCÜ AZERBAYCAN’IN GÜCÜ DE TÜRKİYE’NİN GÜCÜDÜR” DEDİ.




