Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anadolu Üniversitesi’nden Öğrencilere Sınav Döneminde Destek: Gece Kütüphanede Çorba ve İkramlar

Anadolu Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel’in öncülüğünde, 2025-2026 Akademik Yılı Güz Dönemi ara sınavları süresince 9-15 Kasım tarihlerinde 24 saat açık kütüphanede akşam saatlerinde çorba, çay ve kahve ikram edecek. Bu uygulama, öğrencilere rahat bir çalışma ortamı sunarak, sınav döneminde ihtiyaç duydukları kaynaklara kolayca erişim sağlamayı hedefliyor.

Anadolu Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel’in öncülüğünde, 2025-2026 Akademik

**Anadolu Üniversitesi’nden Öğrencilere Özel Destek Projesi**

Anadolu Üniversitesi, yeni eğitim döneminde Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel’in önderliğinde, öğrencilerin ihtiyaç ve beklentilerine hitap eden projelere devam etmektedir.

**Sınav Haftasında Öğrencilere İkram**

2025-2026 Akademik Yılı Güz Dönemi ara sınavlarına hazırlanan öğrenciler için, 9-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan sınav haftasında, kütüphane önünde akşam saat 21.00 ile 23.00 arasında çorba, çay ve kahve sunulacaktır. Anadolu Üniversitesi Kütüphanesi, 24 saat kesintisiz açık olmasıyla öğrencilere rahat ve güvenli bir çalışma ortamı sağlar. Sakin çalışma alanları, gelişmiş teknolojik imkânları ve geniş kaynak çeşitliliği ile kütüphane, öğrencilerin sınav dönemlerinde verimli zaman geçirmelerine olanak tanır. Böylece, öğrenciler ihtiyaç duydukları akademik materyallere günün her saati ulaşabilirken, yoğun sınav hazırlığının ortasında sıcak bir molanın tadını çıkarma fırsatı bulmaktadır.