Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karacabey’de gerçekleştirilen operasyonla ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi

Karacabey’de ruhsatsız silah taşıyan ve satanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 34 kartuş, 240 fişek, 2 tabanca, 2 pompalı tüfek ve 2 bıçak ele geçirildi. Bir şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Soruşturma devam ediyor.

Karacabey’de ruhsatsız silah taşıyan ve satanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 34

Karacabey’de Ruhsatsız Silah Operasyonu

Karacabey ilçesinde, ruhsatsız silah taşıyan ve satanlara yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda 34 dolu kartuş, 240 dolu fişek, 2 tabanca, 2 pompalı tüfek ve 2 bıçak ele geçirildi.

Emniyet Ekipleri Silah Kaçakçılığına Göz Açtırmıyor

Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü, silah kaçakçılığıyla mücadelesini sürdürmekte ve bu kapsamda düzenlediği operasyonlarda ikametler ile araçlarda önemli bulgulara ulaştı. Gerçekleştirilen aramalarda, çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmatın ele geçirildiği bildirildi. Ele geçirilen malzemeler arasında 34 adet dolu kartuş, 240 tane dolu fişek, 2 adet tabanca, 2 adet pompalı tüfek ve 2 adet bıçak yer aldı.

Adli Süreç Başlatıldı

Operasyonun ardından bir şüpheli yakalandı ve adli makamlara sevk edileceği öğrenildi. Soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Karacabey’de güvenliğin sağlanması amacıyla yürütülen bu çalışmaların aralıksız olarak süreceği ifade ediliyor.