İmamoğlu Ailesinin İfadesi Başladı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınarak tutuklanan Ekrem İmamoğlu’nun ailesine yönelik yolsuzluk soruşturması devam ediyor. Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu ve oğlu Selim İmamoğlu, ‘yolsuzluk’ kapsamındaki suçlamalar çerçevesinde bu sabah İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde ifade vermek için hazır bulundu.
Rüşvet ve Suç Gelirlerini Aklama Suçlaması
Sabah saatlerinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Hasan İmamoğlu ve Selim İmamoğlu, ‘rüşvet’ ve ‘suç gelirlerini aklama’ suçlamalarıyla şüpheli statüsüyle ifade verme işlemlerine başladılar. İki isim de yolsuzluk soruşturmasının ayrıntıları çerçevesinde ifade vermeyi sürdürüyor. İfadelerinin alındığı sürede CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi İsmail Emre Telci’nin, Hasan ve Selim İmamoğlu’nun yanlarında avukat olarak bulunduğu da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.
Yolsuzluk soruşturması alanında gelişmelerin yakından takip edileceği ve süreçle ilgili kamuoyuna açıklamalar yapılacağı belirtiliyor.
HASAN İMAMOĞLU VE SELİM İMAMOĞLU İSTANBUL EMNİYETİNE BÖYLE GELDİ
HASAN İMAMOĞLU VE SELİM İMAMOĞLU İSTANBUL EMNİYETİNE BÖYLE GELDİ



