Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Yaşar Güler, Konya’da Savunma Sanayisi Etkinliğine Katıldı ve İlgili Kuruluşları Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Konya’da 8’inci Savunma Sanayisi Tedarikçi Buluşmaları programına katıldı. Güler, yeni fabrika inşaatını inceledikten sonra Valilik ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Konya'da 8’inci Savunma Sanayisi Tedarikçi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Konya’da Tedarikçi Buluşmalarına Katıldı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 8’inci Konya Savunma Sanayisi Tedarikçi Buluşmaları etkinliğine katılmak üzere Konya’da bulunuyor.

Bakan Güler, program çerçevesinde ilk olarak Konya’da yer alan 56’ncı Bakım Fabrika Müdürlüğü’nün yeni inşaat alanında detaylı incelemelerde bulundu. Bu ziyaret esnasında Bakan Güler’e Bakan Yardımcısı Musa Heybet, Askeri Fabrikalar Genel Müdürü İmdat Ersoy ve ASFAT AŞ Genel Müdürü Mustafa İlbaş da refakat etti.

İncelemelerin ardından Bakan Güler, Konya Valiliğini ziyaret ederek Vali İbrahim Akın’dan bölgedeki faaliyetler hakkında bilgi aldı ve ziyareti anısına şeref defterine imza attı. Ayrıca, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı da ziyaret ederek şehirle ilgili görüş alışverişinde bulundu.