Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ev alevler içinde kaldı, uyuyakalan ev sahibini çevredekiler kurtardı

    Bursa’nın İnegöl ilçesinde Hüseyin Karaburun’un evinde çıkan yangın, paniğe yol açtı. Evde uyuyan Karaburun, çevredekilerin yardımıyla kurtuldu. Yangında yaralanan Karaburun hastaneye kaldırılırken, itfaiye yangını kontrol altına aldı. Yangının nedeni araştırılıyor.

    Bursa’nın İnegöl ilçesinde Hüseyin Karaburun’un evinde çıkan yangın, paniğe yol

    Bursa İnegöl’de Yangın Paniği: Bir Kişi Kurtarıldı

    Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir evde çıkan yangın, çevresindekilere korku dolu anlar yaşattı. O sırada evde uyumakta olan bir kişi, vatandaşların dikkati sayesinde kurtarıldı.

    Yangın, saat 11.00 civarında İnegöl’ün Tahtaköprü Mahallesi’nde, Hüseyin Karaburun’a ait olan evin bahçesinde bulunan fırında başladı. Kısa sürede büyüyen alevleri gören mahalle sakinleri, hemen müdahale etmek için seferber oldular. Evde uyuyan ev sahibi, vatandaşlar aracılığıyla ölümcül bir tehlikeden kurtarılırken, bu esnada evden patlama sesleri de yükseldi.

    Yangın esnasında, mahalle sakinleri, alevlere karşı ilkyardım niteliğinde su ile müdahale ettiler. Ancak, yangın hızla evin içine sıçradı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak yangını söndürdü. Evin bahçesindeki ağılda bulunan 10 küçükbaş hayvan ise, vatandaşların çabaları ile son anda kurtarıldı. Her ne kadar ev sahibi, 2. derece yanıklarla yaralanmış olsa da, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yangın, evin kullanılamaz hale gelmesine neden oldu.

    Yetkililer, yangının çıkış sebebini belirlemek için araştırma başlattı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı