Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bayburt’ta otizmli çocuklar ve ailelerine yönelik piknik etkinliği düzenlendi

    Bayburt’ta düzenlenen 2. Ulusal Otizm Eylem Planı kapsamında otizmli çocuklar ve anneler için piknik etkinliği yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, çocuklar oyunlar oynayıp sosyal etkileşimde bulundu, aileler ise doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi.

    Bayburt'ta düzenlenen 2. Ulusal Otizm Eylem Planı kapsamında otizmli çocuklar

    Bayburt’ta Otizmli Çocuklar İçin Özel Piknik Etkinliği Düzenlendi

    Bayburt’ta, 2. Ulusal Otizm Eylem Planı çerçevesinde otizmli çocuklar ve anneleri için anlamlı bir piknik organizasyonu yapıldı.

    Etkinlik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenirken, otizmli bireyler doğanın tadını çıkarma fırsatı buldular. Piknik alanında yer alan çeşitli oyunlar, çocukların eğlenceli zaman geçirmesine yardımcı oldu ve sosyal etkileşimlerini artırdı.

    Ailelerin de katıldığı bu keyif dolu organizasyonda anne ve çocuklar, birlikte unutulmaz anlar yaşadılar. Uzmanlar, etkinliğe katılan ailelerle bir araya gelerek, bilgilendirme yapma imkanı da buldular. Doğayla baş başa olmanın mutluluğunu yaşayan aileler, etkinliği düzenleyen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne katkılarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı