Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İşe giderken sokak köpekleri saldırdı, genç kadın canını zor kurtardı

    Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, 25 yaşındaki güvenlik görevlisi Esra Kuloğlu, sabah işe giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Bacağından hafif yaralanan Kuloğlu, yaşadığı korkuyu ve mahalledeki tehlikeyi yetkililere iletti. Sakinler, başıboş köpeklerin arttığını belirtti.

    Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, 25 yaşındaki güvenlik görevlisi Esra Kuloğlu, sabah

    **Bursa’da Genç Kadına Sokak Köpekleri Saldırdı**

    Bursa’nın Nilüfer ilçesinde sabah saatlerinde işe gitmekte olan bir genç kadın, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. O anlar çevredeki güvenlik kameralarına yansırken, saldırıya maruz kalan güvenlik görevlisi Esra Kuloğlu bacağından hafif yaralandı.

    Olayın Meydana Geldiği Yer

    Olay, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Balat Mahallesi Belesten Sokak’ta gerçekleşti. 25 yaşındaki güvenlik görevlisi Esra Kuloğlu, rutin iş yolculuğuna çıkarak her gün geçtiği güzergâhı takip ediyordu. Ancak, aniden bir grup sokak köpeği tarafından hedef alındı. Saldırgan köpeklere karşı çantasıyla savunma yapmaya çalışan Kuloğlu, bu beklenmedik durum karşısında büyük bir korku yaşadı.

    Yaşanan Korku Dolu Anlar

    Esra Kuloğlu, başından geçen olayı aktararak, “Daha önce bu bölgede bir çocuğa da saldırı olmuştu. Bugün de benzer bir durumla karşılaştım. Kolumdaki çantayla kendimi korumaya çalıştım. Birçok arkadaşım işe gelirken endişe duyuyor. Her gün bu kaygı ile yola çıkmak zorundayız. Yetkililerden bu konuda daha fazla önlem almalarını talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

    Mahalle Sakinlerinin Endişesi

    Bölgedeki sakinler, sabah ve akşam saatlerinde başıboş köpeklerin sayısının arttığını ifade ederek, bunun hem çocuklar hem de çalışanlar için ciddi bir tehlike oluşturduğunu dile getirdi. Mahallelinin bu durumdan duyduğu rahatsızlık giderek artmakta.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı