Iğdır’da Uyuşturucu Taşımacılığına Geçit Yok
Iğdır’da, uyuşturucu ile mücadele amacıyla gerçekleştirilen bir operasyonda, vücut boşluklarında uyuşturucu madde bulunduran yabancı uyruklu bir kişi tutuklandı.
Şüpheli Hareketler Sonrası Yakalandı
Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından Türkiye’ye giriş yapan ve şüpheli davranışlar sergileyen A.İ. isimli şahsı izlemeye aldı. Yapılan kapsamlı aramalar sonucunda, bu kişinin vücut boşluklarında uyuşturucu madde taşıdığı tespit edildi. Radyolojik inceleme, şüphelinin makat bölgesinde dört ayrı yabancı cisim olduğu bilgisini ortaya koydu.
Sağlık Kontrolü ve Uyuşturucu Miktarı
Şahıs, sağlık kontrolünden geçirilirken, çıkarılan cisimlerin içerisinde toplamda 140 gram metamfetamin bulunduğu belirlendi. Uyuşturucu madde taşımak ve ticaretini yapmak suçlamasıyla yargılanmak üzere A.İ., Iğdır Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkeme karşısına çıkan olayın şüphelisi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Iğdır’da yapılan bu başarılı operasyon, bölgedeki uyuşturucu ticareti ile mücadelede önemli bir adım olarak kaydedildi.
IĞDIR’DA UYUŞTURUCU TAŞIYAN YABANCI UYRUKLU ŞAHIS TUTUKLANDI


