Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çankırı’da meydana gelen yangında bir ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi

Çankırı’nın Mimar Sinan Mahallesi’nde çıkan yangın, bir evi tamamen kullanılmaz hale getirdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. İl Emniyet Müdürü Aytekin Canıtez ve Asayiş Şube Müdürü Volkan Birlik bölgedeydi; yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çankırı'nın Mimar Sinan Mahallesi'nde çıkan yangın, bir evi tamamen kullanılmaz

Çankırı’daki Yangın Korkuttu: 1 Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Çankırı’nın Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Helvacı Sokak’ta meydana gelen yangın, bir evi kullanılamaz duruma getirdi.

Edinilen bilgilere göre, sokakta bulunan bir evde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı alevler fışkırmaya başladı.

Alevler Kısa Sürede Yayıldı

Yangın, hızla büyüyerek tüm evi sararken, durumu fark eden vatandaşlar hemen yetkililere haber verdi.

İhbarın ardından, olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin etkin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü, ancak evin kullanılmaz hale gelmesi büyük üzüntü yarattı.

Yangın Sırasında Olay Yerinde Güvenlik Önlemleri Alındı

Yangın bölgesinde, İl Emniyet Müdürü Aytekin Canıtez, Asayiş Şube Müdürü Volkan Birlik ve ekibinin olayda hazır bulunduğu bildirildi.

Yetkililer, yangının sebeplerini belirlemek amacıyla inceleme başlattıklarını duyurdu.