Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akşehir’de Kavga Anında Polise Direnen Şahıs İle İlgili Gelişme: Bir Tutarlandı, Diğeri Serbest Bırakıldı

Konya’nın Akşehir ilçesinde bir kavgaya müdahale eden polislere direnerek saldıran M.D. ve A.Ö. gözaltına alındı. Alkollü olduğu belirlenen A.Ö., tutuklanırken M.D. adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde bir kavgaya müdahale eden polislere direnerek saldıran

**Polise Direnen Şahıslardan Biri Tutuklandı**

Konya’nın Akşehir ilçesinde, meydana gelen bir kavgaya müdahale eden polis ekipleri, direniş gösteren iki şahıstan birinin tutuklanmasıyla sonuçlanan bir olayla karşılaştı.

**Olayın Detayları**

Edinilen bilgilere göre, kavga ihbarı üzerine Mahrukatçılar bölgesine intikal eden polis ekipleri, olay yerine ulaştıklarında M.D. ve A.Ö. isimli şahısların saldırısına maruz kaldı. Ekipler, durumu kontrol altına almak amacıyla biber gazı kullandı ve iki şahsı etkisiz hale getirmeyi başardı. Yapılan incelemelerde, şahısların alkollü oldukları tespit edildi.

**Gözaltı ve Yasal İşlemler**

Gözaltına alınan bu şahıslar, emniyete götürüldü. Yürütülen yasal süreçte, M.D. hakkında “Görevli memura mukavemet ve hakaret” suçlamasıyla işlem yapıldı. Çıkarıldığı mahkeme, M.D.’yi adli kontrol şartıyla serbest bırakırken, A.Ö. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu olay, polis memurlarına yönelik mukavemet gösterme vakalarının ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.