Esenyurt’ta eski kız arkadaşının evini basıp böyle darp etti

İSTANBUL ESENYURT’TA ESKİ KIZ ARKADAŞININ KALDIĞI DAİREYE ZORLA GİREN ŞAHIS, KADINA ELİNE ALDIĞI BIÇAK İLE TEHDİTTE BULUNUP DARP ETTİ. YAŞANAN O ANLAR İSE CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

Bu haberin fotoğrafı yok

İstanbul Esenyurt’ta eski kız arkadaşının kaldığı daireye zorla giren şahıs, kadına eline aldığı bıçak ile tehditte bulunup darp etti. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün gece saatlerinde İstanbul Esenyurt Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan bir özel sitede meydana geldi. İddiaya göre eski kız arkadaşının kaldığı daireye zorla giren Tolga Han S. isimli şahıs, kız arkadaşı G.G. ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra daireye sitenin güvenlik görevlileri gelirken şahıs, G.G.’yi elindeki bıçak ile tehdit ederek darp etti. Güvenlik görevlileri, Tolga Han S.’yi daireden dışarı çıkarırken olay sonrası G.G.’nin karakola giderek Tolga Han S.’den şikayetçi olduğu öğrenildi. Yaşanan o olay cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Beşiktaş, Bodrum FK’yı 4-0 yenerek sezonu galibiyetle kapattı. Teknik Direktör
Sıradaki Haber Solskjaer: “Bodrum FK Zaferi İyi Oldu, Ancak Diğer Maçlar Beklentimizin Dışında Kaldı”