Gaziantep’te Trafik Denetimleri Sıkı Takipte
Gaziantep’te bu yılın ilk on ayında gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, kuralları ihlal eden 29 bin 330 araç sürücüsüne idari ceza uygulandı.
Polis Ekiplerinin Yoğun Çalışmaları
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, yılın başından itibaren birçok uygulama ve denetim gerçekleştirdi. Bu denetimlerde, 12 bin 754 araca akrobatik hareket yapmak, 5 bin 295 araca ise gürültü yaparak çevreyi rahatsız etmekten ceza kesildi. Ayrıca, 4 bin 385 araç makas atma, 2 bin 818 araç abartı egzoz kullanma ve 2 bin 226 araç air süspansiyon sistemini kullanma sebebiyle de denetimlere takıldı. Çevre kirliliğine neden olan 1.619 araç sürücüsüne duman çıkarma nedeniyle, drift yapan 203 araca ve çakar lamba takan 30 araca da ceza uygulandı.
Kentteki bu sıkı denetimlerin devam edeceği ifade edilirken, sürücüler tarafından trafik kurallarına uyulması gerektiği belirtildi.
GAZİANTEP’TE YILIN İLK 10 AYINDA POLİS EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLERDE TRAFİK KURALLARINI İHLAL ETTİĞİ BELİRLENEN 29 BİN 330 ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜNE İDARİ İŞLEM UYGULANDI. (ARŞİV)
GAZİANTEP’TE YILIN İLK 10 AYINDA POLİS EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLERDE TRAFİK KURALLARINI İHLAL ETTİĞİ BELİRLENEN 29 BİN 330 ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜNE İDARİ İŞLEM UYGULANDI. (ARŞİV)
AYDIN’IN SULTANHİSAR İLÇESİNDE KAYMAKAM ALİ EKBER ATEŞ, ATÇA BAKIM REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ’NDEN GELEN ÖZEL ÇOCUKLARI MAKAMINDA AĞIRLAYARAK ONLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ.




