Mersin’de Feci Kaza: 30 Metrelik Uçurumda Can Aldı
Mersin’in Erdemli ilçesinde sağanak yağışın etkili olduğu bir günde meydana gelen trafik kazasında, 30 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.
Kazanın detayları, Sıraç Mahallesi’nde bulunan Andıvar Bakacağı Mevkii’nde yaşandı. Alınan bilgilere göre, 33 ABM 916 plakalı aracı kullanan Ahmet Altıntaş, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Yaklaşık 30 metre yükseklikten aşağı yuvarlanan araç, feci bir kaza geçirdi.
Kurtarma Ekipleri Olay Yerinde
Kazayı gören çevredekilerin durumu 112 Acil Servis’e bildirmesi üzerine, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde bölgeye yönlendirildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede sürücü Ahmet Altıntaş’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.
Kazanın ardından, Altıntaş’ın cenazesi, inceleme yapılmak üzere ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı.
Soruşturma Başlatıldı
Kaza ile ilgili olarak yetkililer tarafından başlatılan soruşturmanın detayları ise henüz netlik kazanmadı. Olayın meydana gelmesiyle birlikte, bölge trafik güvenliğine dair soru işaretleri gündeme geldi.

