Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alaşehir’de Emekli Öğretmen Bilge Altan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, emekli öğretmen ve eski belediye meclis üyesi Bilge Altan (57), hastanede yaşamını yitirdi. Altan’ın cenazesi, öğle namazının ardından Pazar Camii’nde düzenlenen törenle defnedildi. Törene Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, emekli öğretmen ve eski belediye meclis üyesi

Emekli Öğretmen Bilge Altan Hayatını Kaybetti

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, emekli öğretmen ve eski belediye meclis üyesi olan Bilge Altan (57), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Sevenleri, onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Bilge Altan’ın Acı Kaybı

İki çocuk annesi iş insanı Zeki Altan’ın eşi olan Bilge Altan, amansız bir hastalığa yakalanarak hayata veda etti. 2016 yılında öğretmenlik mesleğinden emekli olan Altan, bir süredir tedavi görmekteydi ve dün akşam yaşamını yitirdi. Cenazesi, bugün öğle namazından sonra Pazar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım

Cenaze merasimine Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Altan ailesinin yakınları, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bilge Altan’ın 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Alaşehir Belediye Meclis Üyeliği yaptığı bilgisi de alındı.

Bu kayıpla, Alaşehir, değerli bir eğitimciyi ve toplum hizmetkârını daha yitirmiş olmanın derin acısını yaşıyor.