Niksar’da Hırsızlık Olayı: 3 Şüpheli Tutuklandı
Tokat’ın Niksar ilçesinde bir ikametten ziynet eşyası ile çeşitli ev eşyaları çalan üç kişi, jandarma ekiplerinin hızlı ve etkili çalışması sonucunda yakalandı ve tutuklandı.
Bir vatandaş, üç günlüğüne şehir dışına çıktığında evine döndüğünde penceresinin kırıldığını fark etti. Yapmış olduğu inceleme sırasında, 3 adet altın yüzük, 2 adet gümüş yüzük, 2 adet hatıra bıçağı ve 5 çeşit ev eşyası kaybolduğunu tespit eden kişi, durumu derhal jandarmaya bildirdi.
Jandarma Soruşturması Başladı
İhbarın ardından Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT) kolları sıvayarak olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yapılan detaylı analizler ve saha çalışmaları neticesinde hırsızlık olayına karıştığı belirlenen F. B., H. Y. ve O. B. kısa bir süre içinde yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve burada tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.



 
					
				