Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bavyera’da 3 Cesedin Bulunduğu Cinayete İlişkin Şüpheli Avusturya’da Gözaltına Alındı

    Almanya’nın Bavyera eyaletinde bir apartmanda 3 ceset bulundu. Avusturya’da polise ihbarda bulunan 37 yaşındaki şüpheli gözaltına alındı ve iadesi bekleniyor. Olayla ilgili araştırmalar devam ediyor, ölenlerin kimliği henüz açıklanmadı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Almanya’da Korkunç Cinayet İhbarı

    Almanya’nın Bavyera eyaletindeki bir apartmanda 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Avusturya’da polise ihbarda bulunarak Almanya’da 3 kişiyi öldürdüğünü söyleyen şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin Almanya’ya iadesi bekleniyor.

    Şüpheli İhbarı Sonrası Gözaltına Alındı

    Almanya’da Bavyera polisince yapılan açıklamaya göre Avusturya’nın Linz kentinde 37 yaşındaki bir şahıs, Almanya’nın Bavyera eyaletindeki Zwiesel yerleşim yerinde 3 kişiyi öldürdüğünü söyleyerek kendisini polise ihbar etti. Avusturya ve Alman polisinin ortak çalışması sonrası şüphelinin verdiği adreste yapılan aramada 3 kişinin cesedine ulaşıldı.

    Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

    Cinayeti ihbar eden ve gözaltına alınan şüphelinin Avusturya’dan iadesi beklenirken, Deggendorf Savcılığı ve Deggendorf Kriminal Soruşturma Dairesinin olayı aydınlatmak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Öldürülen 3 kişinin ve şüphelinin kimliği hakkında bilgi verilmezken, şüpheli ile ölenlerin birbirlerini tanıyıp tanımadıkları ve cinayetin nedeni belirsizliğini koruyor.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı