Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nevşehir’de Oto Tamir Dükkanında Kazaya Karışan 16 Yaşındaki Çırak Yaralandı

Nevşehir’de oto tamir dükkanında çalışan 16 yaşındaki Y.E.U., yağ kaçağı nedeniyle dükkanına getirilen Yaşar Yavuz’un aracıyla kaza yaptı. Direksiyon hâkimiyetini kaybeden çırak, elektrik direğine çarparak yaralandı. Y.E.U., hastaneye kaldırılırken, her iki kişiye toplam 39 bin lira ceza kesildi. Soruşturma devam ediyor.

Nevşehir'de oto tamir dükkanında çalışan 16 yaşındaki Y.E.U., yağ kaçağı

Kaza Anı: Oto Tamir Dükkanında Talihsiz Olay

Nevşehir’de, oto tamir için getirilen bir araç ile meydana gelen kaza sonucunda 16 yaşındaki bir çırak yaralandı.

Kaza, Alacaşar-Nevşehir yolu üzerinde yaşandı. İlk edinilen bilgilere göre, aracın sahibi Yaşar Yavuz, 07 EIN 24 plakalı otomobilini sabah saatlerinde yağ sızıntısı nedeniyle tamirciye götürdü. O esnada dükkanda yalnız bulunan 16 yaşındaki çırak Y.E.U., araç sahibini sebze pazarına bırakmak üzere direksiyona geçmek zorunda kaldı. Yavuz’u bıraktıktan sonra döneceği yerine gitmek yerine, Alacaşar köyü yoluna girdi. Çırak, dönüş yolunda direksiyon kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Otomobil takla atarak yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Neden olduğu çarpmanın etkisi ile hem otomobil büyük hasar gördü hem de elektrik direği kırıldı.

Olay Yeri ve İlk Müdahale

Kazanın ardından, olay yerine sağlık, polis ve enerji şirketine bağlı Medaş ekipleri sevk edildi. Yaralanan Y.E.U., yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çırak, ehliyetsiz bir şekilde araç kullanması nedeniyle ve aracı yönlendiren Yaşar Yavuz, toplamda 39 bin lira idari para cezası ile cezalandırıldı.

Yaralanan çırak Y.E.U. hakkında resmi bir soruşturma başlatıldı. Araç sahibi Yaşar Yavuz, yaşanan olayla ilgili, “Aracımızda yağ kaçağı vardı, bu yüzden sanayiye götürdüm. Olay anında dükkanda sadece çırak vardı. Beni pazarın yanına bıraktı; sonrasını tam olarak bilmiyorum. Ancak arabayı kullanma şekli güzeldi,” şeklinde konuştu.

Soruşturma Başlatıldı

Kazanın nedenleri ve olaya dair detaylar araştırılmaya devam ediyor. Olayla ilgili olarak resmi bir soruşturma süreci başlatıldığı belirtildi.