Kayıp Genç Jandarma Ekipleri Tarafından Yakalandı
Samsun’un Çarşamba ilçesinde yaklaşık üç haftadır kayıp olarak aranan genç, psikolojik sorunları olduğu bilgisiyle jandarma tarafından yakalandı.
Olayla ilgili alınan bilgilere göre, Çarşamba bölgesindeki Dikbıyık ve Şenyurt mahallelerinde gizemli bir şekilde ortaya çıkan tanınmayan bir şahıs, evlere ve iş yerlerine girmeye çalışarak mahalle halkını tedirgin etti. Taşdemir Mahallesi’nde bir kişinin bir evin kapısını açmaya çalıştığını gören vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. Alarm üzerine çok sayıda jandarma ekibi bölgeye hareket etti. Jandarma ekipleri, kısa sürede şahsı yakalayarak gözaltına almayı başardı. İlgili birimler, şahsın kayıp olarak aranan ve psikolojik sorunları bulunan G.E. olduğunu belirledi.
Olayın ardından mahalle sakinleri, jandarmanın bu başarılı operasyonu nedeniyle rahat bir nefes aldı. G.E.’nin durumu ile ilgili yetkililerin gerekli adımları atacağı bildirildi.

