Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzurum Müftüsü Çapçı, İyilik Atölyeleri Gönüllüleriyle Bir Araya Gelerek Çalışmaları İnceledi

Erzurum Müftüsü Yaşar Çapçı, İl Müftü Yardımcısı Özlem Gülbe ve Palandöken İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü, Türkiye Diyanet Vakfı’na bağlı iyilik atölyelerinde kadınlarla bir araya geldi. Çapçı, gönüllülerin sosyal sorumluluk projelerini yerinde inceleyerek destek verdi.

Erzurum Müftüsü Yaşar Çapçı, İl Müftü Yardımcısı Özlem Gülbe ve

Erzurum’da İyilik Atölyeleri Buluşması

Erzurum Müftüsü Yaşar Çapçı, İl Müftü Yardımcısı Özlem Gülbe ve Palandöken İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü, Türkiye Diyanet Vakfı Erzurum Palandöken Kadın Kolları bünyesindeki İyilik Atölyeleri’nin gönüllüleriyle bir araya geldi.

Çeşitli Etkinliklerle Sosyal Sorumluluk

Kadınlara yönelik düzenlenen manevi eğitimlerin yanı sıra el becerileri atölyeleri, gönül sohbetleri ve sosyal sorumluluk projeleri gibi çeşitli etkinlikler icra ediliyor. Gönüllü kadınların aktif olarak katılım gösterdiği bu çalışmalar, topluma katkı sunmayı amaçlayan sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde devam etmekte.

Teşekkür ve Destek Mesajı

Müftü Çapçı, iyilik atölyelerinde gerçekleştirilen projeleri yerinde inceleyerek, bu çalışmalarda emeği geçen tüm gönüllü kadınlara teşekkür etti. Ayrıca, kendilerine muvaffakiyetler dileyerek, bu tür faaliyetin önemine dikkat çekti.