Karaman’da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Coşkuyla Gerçekleşti
Karaman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yıl dönümünü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutladı. Kutlamaların önemli bir bölümü, Cumhuriyet Parkı’nda Atatürk büstüne çelenk bırakma merasimiyle başladı.
Törene katılanlar arasında Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Garnizon Komutanı Gazi Personel Kıdemli Albay Ümit Şahin’in yanı sıra, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, askeri personel, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda öğrenci ile vatandaşlar yer aldı.
Törende Duygu Dolu Anlar Yaşandı
Merkezde, Vali Mehmet Fatih Çiçekli, Garnizon Komutanı Ümit Şahin ve Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Atatürk büstüne çelenk sunarak saygılarını belirttiler. Törenin sonunda, katılımcılar saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı birlikte okudu. Yoğun ilginin olduğu çelenk bırakma etkinliği, Karaman halkının Cumhuriyet Bayramı’na olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
KARAMAN’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 102. YILI KUTLAMALARI ÇERÇEVESİNDE CUMHURİYET PARKI’NDAKİ ATATÜRK BÜSTÜNE ÇELENK BIRAKILDI.
KARAMAN’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 102. YILI KUTLAMALARI ÇERÇEVESİNDE CUMHURİYET PARKI’NDAKİ ATATÜRK BÜSTÜNE ÇELENK BIRAKILDI.



