Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Iğdır’daki İnşaatta Düşen İki İşçi Yaralandı, Durumları Farklılık Gösteriyor

Iğdır’da bir apartman inşaatında asansör montajı yapan Azerbaycan uyruklu işçiler Babak Najafov ve Sananı Fatullayev, beşinci kattan asansör boşluğuna düşerek yaralandı. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi; yaralılardan biri ağır, diğeri hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Iğdır'da bir apartman inşaatında asansör montajı yapan Azerbaycan uyruklu işçiler

Iğdır’da İnşaatta Kaza: İki İşçi Yaralandı

Iğdır’da bir apartman inşaatında asansör montajı gerçekleştiren iki işçi, beşinci kattan asansör boşluğuna düşerek yaralandı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Topçular Mahallesi’nde bulunan bir apartman inşaatında gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Azerbaycan vatandaşı olan Babak Najafov ve Sananı Fatullayev isimli işçiler, henüz nedenini bilinmeyen bir sebeple dengesini kaybederek inşaatın beşinci katından asansör boşluğuna düştüler.

Olayın gerçekleşmesinin ardından, çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine İtfaiye Müdürlüğü, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralı işçiler, itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden kurtarılarak sağlık görevlilerine teslim edildi. Yapılan kontroller sonucunda, işçilerden birinin durumunun ağır, diğerinin ise daha hafif olduğu öğrenildi. Her iki işçi, ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı.