Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çayırova Kitap Günleri’nde İdris Koç, “Nezaket” Üzerine Değerli Bilgiler Paylaştı

Çayırova Belediyesi, Çayırova Kitap Günleri etkinliğinin başlangıcını İdris Koç’un “Nezaket” konulu söyleşi ile yaptı. Katılımcılara kurumsal iletişim ve sosyal yaşamda nezaket üzerine bilgiler veren Koç, etkinlik sonunda kitabını imzaladı.

Çayırova Belediyesi, Çayırova Kitap Günleri etkinliğinin başlangıcını İdris Koç'un "Nezaket"

Çayırova Kitap Günleri Başladı

Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği Çayırova Kitap Günleri, ilk gün gerçekleşen söyleşi ile başlamış oldu. Etkinlik, Akse Kitap Kahve’de ünlü yazar İdris Koç’un katılımıyla gerçekleştirildi.

İdris Koç ile Nezaket Üzerine Konuşuldu

Eğitim konularında uzmanlaşmış olan İdris Koç, görgü kuralları, nezaket, protokol, kurumsal iletişim, kişisel ve kurumsal imaj ile yazışma kuralları gibi çeşitli alanlarda dersler vermekte ve bu konular üzerine kitaplar yazmaktadır. “Kitap Kahve Muhabbetleri” etkinliği çerçevesinde, Koç okurlarıyla bir araya geldi ve “Nezaket” temalı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşi sırasında öğrencilere ve katılımcılara değerli bilgiler aktaran Koç, etkinliğin sonunda “Sosyal ve Kurumsal Yaşamda Nezaket” isimli kitabını katılımcılar için imzaladı. Bu etkinlik, katılımcılar için anlamlı bir deneyim oldu ve kitap severlerin ilgisini çekti.