Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir Valisi, Sındırgı’daki 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından can kaybı yaşanmadığını duyurdu

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Sındırgı’da gerçekleşen 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından can kaybı olmadığını açıkladı. Depremde, daha önce boşaltılan 3 ağır hasarlı bina yıkıldı. Tarama faaliyetlerinin sürdüğünü belirten Ustaoğlu, gerekli bilgilere ilerleyen saatlerde ulaşılacağını ifade etti.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Sındırgı'da gerçekleşen 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından

Balıkesir’de 6.1 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Açıklama

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Sındırgı merkezli meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, can kaybının yaşanmadığını duyurdu.

Yıkılan Binalar ve Önlemler

Alınan bilgilere göre, deprem sonrası yapılan incelemelerde daha önce ağır hasar aldığı belirlenip boşaltılan üç binanın yıkıldığı bildirildi. Vali Ustaoğlu açıklamasında, “Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bildiğiniz gibi 6.1 büyüklüğündeki depremin etkisiyle bir bina yıkıldı. Ancak can kaybı yaşanmaması sevindirici. Bunun dışında, daha önceden ağır hasarlı olarak tespit edilen ve boşaltılan üç binamız da yerle bir oldu. Şu anda köylerimizde tarama çalışmaları devam ediyor ve şu ana kadar başka bir bina yıkımı ya da can kaybı ile karşılaşmadık” ifadelerini kullandı.

Çalışmalar Devam Ediyor

Ustaoğlu, saha ekiplerinin çalışmalarını sürdüğünü ve ilerleyen saatlerde daha detaylı bilgilendirme yapılacağını belirtti. Bu kapsamda afet sonrası bölgedeki durumun daha net bir şekilde ortaya konulacağı ifade edildi.