Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süleymanpaşa’da Aniden Bastıran Sağanak Yağış Sokakları Göle Çevirirken, Vatandaşlar Korunmaya Çalıştı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış, sokakları suyla doldurdu. Aniden bastıran yağmur, trafiği aksatırken, pek çok kişi kapalı alanlara sığındı. Meteoroloji, yağışın akşama kadar sürmesini öngörüyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

Tekirdağ’da Aniden Gelen Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde öğle saatlerinde başlayan yağmur, kısa sürede yoğun bir sağanağa dönüştü ve sokağın her yerini adeta göle çevirdi.

İlçede birden bastıran bu yağış, trafiği de olumsuz etkileyerek araçların ilerlemesinde sorunlar yaşanmasına yol açtı. Birçok vatandaş, yağmura karşı korunmak amacıyla kapalı mekânlara sığınmak zorunda kaldı. Bazı insanlar, biriken sular yüzünden zorlu anlar geçirirken, diğerleri yakınlarında bulunan kafelerde korunmaya çalıştı.

Yağmurdan hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ise düşüncelerini paylaşarak, “Çok ıslandık, yağmurun şiddeti fazla, bereket yağıyor ama yanımızda şemsiye yoktu, bu yüzden çok ıslak kaldık” şeklinde ifade ettiler.

Meteoroloji’den Yağmur Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden elde edilen bilgilere göre, sağanak yağışın akşam saatlerine kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Vatandaşların bu süre içinde dikkatli olmaları öneriliyor.