Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksaray’da Ambulans ile Doktorun Aracının Çarpışması Sonucu 7 Kişi Yaralandı

Aksaray’da bir ambulansla doktorun otomobili çarpıştı. Abdulkadir B. (37) yönetimindeki otomobil, Behzat K. (57) idaresindeki ambulansla Nakkaş Kavşağı’nda çarpıştı. Kazada, 1 doktor dahil 7 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

Aksaray'da bir ambulansla doktorun otomobili çarpıştı. Abdulkadir B. (37) yönetimindeki

Aksaray’da Ambulans ile Doktorun Araçları Çarpıştı: 7 Yaralı

Aksaray’da yaşanan trafik kazasında, ambulansla hastaneye doğru yol alan doktorun otomobili çarpıştı. Olayda bir doktorun da aralarında bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Kaza Detayları

Olay, Aksaray-Nevşehir kara yolundaki Nakkaş Kavşağı’nda gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, hastaneye giden doktor Abdulkadir B. (37) yönetimindeki 68 FK 801 plakalı otomobil, Ortaköy güzergahında bir kazadan yaralıları alarak hastaneye gitmekte olan Behzat K. (57) idaresindeki 68 ARR 071 plakalı ambulans ile çarpıştı. Çarpışmanın ardından her iki araç, yol kenarındaki araziye savruldu.

Kazada, ambulans sürücüsü Behzat K., sağlık personeli Müjde C. (28) ve Aliye K. (36), Ortaköy yolundaki kazadan yaralı olan Yusuf Ali G. (35) ile Hakan G.’nin çocukları H.M.G. (8) ve doktor Abdulkadir B. yaralananlar arasında yer aldı.

Kurtarma Çalışmaları ve İnceleme

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrasında olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede kaza alanına ulaşan sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan 7 yaralının sağlık durumlarının stabil olduğu bilgisi edinildi. Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.