Eskişehir Terziler Odası, Tekstil Fuarı’nda Yenilikleri İnceledi
Eskişehir Terziler Odası üyeleri, tekstil ve hazır giyim alanında önemli bir etkinlik olan Tekstil Hazır Giyim ve Tedarikçileri Fuarı’na katılım gösterdi. Bu fuar, İzmir Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi ve esnaf, sektördeki yenilikleri yerinde gözlemleme fırsatı buldu.
Yeni Kumaş Trendleri ve Teknolojik Gelişmeler
Fuar süresince yeni sezon kumaş trendleri, teknolojik dikiş makineleri ve üretimi kolaylaştıran yeni makineler gibi pek çok detay titizlikle incelendi. Bunun yanı sıra, aksesuar tedarik zinciri ve sektörel gelişmeler de dikkat çekti. Eskişehir Terziler Odası’nın temsilcileri, burada yerli üreticiler, tedarikçiler ve sektörel kurumlarla değerli görüşmeler gerçekleştirerek, Eskişehirli terzilerin gelişimine katkıda bulunacak bağlantılar oluşturdu. Yöneticiler, esnafın yenilikleri takip etme, modern teknolojileri kullanma ve sektörel iş birliklerini artırma hedeflerine dikkat çekti.
Önümüzdeki Dönemde Eğitim Faaliyetleri Planlanıyor
Fuarın gösterdiği ilginin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Oda Genel Sekreteri Nurhan Güdücübaş, Eskişehir’deki terziler için yakın zamanda sektörel eğitim, seminer ve iş birliği projelerinin yapılacağını açıkladı.
47 YAŞINDAKİ ANTRENÖR, JUVENTUS’UN BAŞINDA 24 MAÇTA 10 GALİBİYET, 8 BERABERLİK VE 6 MAĞLUBİYET YAŞADI.
MERİÇ İLÇESİNDE SEYİR HALİNDEKİ YANAN OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ.



