Özcan Ailesinin Mutlu Günü
Ankara’da siyaset ve bürokrasi dünyası, ‘Özcan’ ailesinin mutlu gününde bir araya geldi. Dışişleri Bakanlığı’nda diplomat olarak görev yapan Nesrin Nur Tek ve Buğra Özcan çifti, bugün hayatlarını birleştirdi.
Önemli İsimler Düğünde Bir Araya Geldi
Düğüne Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Merkez Valisi Bülent Tekbıyıoğlu, Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, eski TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim ve Afet Politikaları Kurul Üyesi Tuna Koç gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca Azerbaycanlı Prof. Dr. Haliddin Celaloğlu İbrahimli ve Türk Ocakları Yönetim Kurulu üyeleri de düğünde yer aldı. Düğünde mesai arkadaşları da mutlu günlerinde Özcan çiftini yalnız bırakmadı.
Azerbaycan-Türkiye Dostluğuna Vurgu
Düğünde Azerbaycan-Türkiye dostluğuna katkı sağlamak amacıyla Azerbaycan’dan gelen bir ekip yerel dans gösterisi sergiledi. Bu gösteri, hem kültürel bir bağın güçlenmesine katkı sağladı hem de katılımcılara renkli anlar yaşattı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı