Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kurtulmuş ile Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş’u kabul etti. Bu görüşme, siyasi gündemin sıcak konularını şekillendirecek nitelikteydi.

Görüşmenin ayrıntıları hakkında henüz resmî bir açıklama yapılmadı. Ancak iki liderin, ülke gündemine dair önemli başlıklar üzerinde fikir alışverişinde bulunduğu değerlendiriliyor.

Bu önemli buluşma, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TBMM ile olan ilişkilere verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Türkiye’nin geleceği açısından kritik kararların alındığı bir dönemde yapılan bu tür görüşmeler, gündemdeki meseleler için büyük bir önem taşıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı