Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tuncer Salihoğlu Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası, Sakarya’da 18-20 Temmuz Tarihlerinde Başlıyor

Tuncer Salihoğlu Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası, 18-20 Temmuz tarihlerinde Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleşecek. 6 kategoride 200 sporcu, spor severler için mücadele edecek. Sakaryalılar etkinliğe davet edildi.

Tuncer Salihoğlu Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası, 18-20 Temmuz tarihlerinde Ayçiçeği

Tuncer Salihoğlu Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası Başlıyor

18-19-20 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Tuncer Salihoğlu Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde start alıyor. Bu yıl 6 farklı kategoride 200 sporcunun kıyasıya mücadele edeceği şampiyona, Türkiye’nin en iyi bisikletçilerini belirlemek için önemli bir platform olacak. Üç gün süresince gerçekleştirilecek etkinlik, tüm Sakaryalı bisiklet severlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Sakarya, Bisiklet Tutkunlarını Ağırlıyor

Bisiklet sporunda dünya çapında tanınmış organizasyonlara imza atan Sakarya, 3 gün boyunca Tuncer Salihoğlu Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle organize edilen bu önemli etkinlik, 18-19-20 Temmuz tarihlerinde Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilecek. Elit Erkek, Elit Kadın, U23 Erkek, U23 Kadın, Genç Erkek ve Genç Kadın olmak üzere toplamda 6 kategoride 200 profesyonel sporcu pedal çevirecek. Şampiyona süresince düzenlenecek farklı yarışlar ve ödül törenleriyle spor tutkunları unutulmaz anlar yaşayacak. Sakaryalılar, 18 Temmuz Cuma’dan 20 Temmuz Pazar’a kadar sürecek bu özel etkinliğe davetlidir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı