AK Parti Grup Toplantısı Gerçekleşti
İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in katılımıyla AK Parti’nin grup toplantısı düzenlendi.
Toplantının yapıldığı il binasındaki toplantı salonunda, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, verimli geçen bu buluşmanın önemine dikkat çekti. Küçükoğlu, “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen ile birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantıda, şehrimizin ve ülkemizin geleceği için yürüttüğümüz projeler hakkında detaylı bir değerlendirme yaptık. Kentimizin kalkınması, hemşehrilerimizin refahı ve geleceğe yönelik hedeflerimiz üzerine önemli istişarelerde bulunduk. Bugün burada gösterdiğimiz birlik ve beraberlik, gelecekte çok daha güçlü yarınlara ulaşma kararlılığımızı pekiştirmiştir. Şehrimiz için durmaksızın çalışmaya, üretmeye ve hizmet vermeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
Erzurum’un Geleceği İçin Çalışmalar Devam Ediyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise toplantıda yaptığı konuşmasında, grup toplantısının ülkenin geleceği açısından kilometre taşlarını belirleyeceğini ifade etti. Sekmen, “Temmuz ayındaki bu önemli buluşmada, ülkemizin geleceği için atılması gereken adımları birlikte masaya yatırdık. Erzurum’un her türlü ihtiyacı için kararlılıkla adım atmaya devam ediyoruz. Kalkınma, kültürel miras, sosyal refah ve altyapı yatırımları gibi her alanda atılan adımlar, bu köklü şehrin geleceğini daha sağlam hale getirmek içindir. İnşallah, birlik ve beraberlik içinde Erzurum’u daha ileriye taşımak, insanlarımızın gönlüne dokunmak ve şehrimizi Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda ilerletmek için çaba göstermeye devam edeceğiz. Bu toplantının düzenlenmesinde katkı sunan AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’na teşekkürlerimi sunuyor, toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
AK PARTİ GRUP TOPLANTISI, İL BAŞKANI İBRAHİM KÜÇÜKOĞLU VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SEKMEN’İN KATILIMIYLA YAPILDI.
AK PARTİ GRUP TOPLANTISI, İL BAŞKANI İBRAHİM KÜÇÜKOĞLU VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SEKMEN’İN KATILIMIYLA YAPILDI.
ADANA’DA MÜSTAKİL BİR EVİN ÜST KATINDA ELEKTRİK KONTAĞINDAN ÇIKAN YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU. YANGIN, GÜÇLÜKLE KONTROL ALTINA ALINDI.
ADANA’NIN FEKE İLÇESİNE BAĞLI GÜZPINAR MAHALLESİ’NDE KÖY KONAĞI OLARAK KULLANILAN BİR BİNA, MAHALLELİYİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ.
ADANA’NIN FEKE İLÇESİNE BAĞLI GÜZPINAR MAHALLESİ’NDE KÖY KONAĞI OLARAK KULLANILAN BİR BİNA, MAHALLELİYİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ.
DAVUT METİN
AHMET AKBAŞ
MUHTAR AYDIN GÜNGÖR
YUSUF GEDİK (SOLDA)
ADANA’NIN FEKE İLÇESİNE BAĞLI GÜZPINAR MAHALLESİ’NDE KÖY KONAĞI OLARAK KULLANILAN BİR BİNA, MAHALLELİYİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ. ESKİ MUHTAR HİDAYET GEDİK TARAFINDAN ORMAN İŞLETMESİNDEN İHALE İLE ALINAN YAPININ, KÖY ADINA ALINDIĞI SANILIRKEN KİŞİSEL MÜLK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.