Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fenerbahçe, Kaptan Melih Mahmutoğlu’nun Sözleşmesini Uzattı

    Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, kaptan Melih Mahmutoğlu ile 1 yıllık sözleşme uzattı. Melih, 2013-2014 sezonundan beri takımda yer alıyor ve birçok başarıya imza atmıştı. Kulüp, kaptanın yeni sezonda da başarılar elde etmesini umuyor.

    Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, kaptan Melih Mahmutoğlu ile 1 yıllık

    Fenerbahçe, Kaptan Melih Mahmutoğlu ile Anlaştı

    Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Kaptan Melih Mahmutoğlu’nun sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığını duyurdu.

    Resmi Açıklama Yapıldı

    Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Yeni sezon öncesinde kadro yapılanmasına yönelik çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, ismi Fenerbahçe Erkek Basketbolu ile özdeşleşmiş olan Takım Kaptanımız Melih Mahmutoğlu ile 1 yıllık anlaşmaya varmıştır.” denildi.

    Melih Mahmutoğlu’nun Başarıları

    2013-2014 sezonundan bu yana formayı giyen Melih Mahmutoğlu, bu süre zarfında iki EuroLeague şampiyonluğunun yanı sıra 7 Türkiye Ligi, 5 Türkiye Kupası ve 3 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonlukları yaşadı. Adını şanlı Fenerbahçe tarihine altın harflerle yazdırmış olan kaptanımız, bu sezon da çubuklu formayı terletmeye devam edecektir.

    Kulüp ve Kaptan İçin Hayırlı Olsun Dilekleri

    Bu anlaşmanın kulübümüze ve takım kaptanımız Melih Mahmutoğlu’na hayırlı olmasını diliyor; kıymetli sporcumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu bir sezon yaşamasını temenni ediyoruz.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı