Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayburt’un Eğitim Müdürü Ömer Faruk Kahraman, evde eğitim gören öğrenciyi ziyaret etti

Bayburt İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Faruk Kahraman, evde eğitim gören Nesibe Karahan’ı ziyaret ederek eğitim durumu hakkında bilgi aldı. Karahan’ı derslerindeki başarısından dolayı kutlayan Kahraman, öğrenciye hediye vererek moral verdi ve evde eğitim hizmetinin önemine değindi. Eğitime fırsat eşitliği sağlama konusundaki çalışmalara devam edileceğini belirtti.

Bayburt İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Faruk Kahraman, evde eğitim

Bayburt’ta Öğrencilere Destek Ziyareti

Bayburt İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Faruk Kahraman, evde eğitim hizmeti alan Nesibe Karahan’ı evinde ziyaret ederek öğrencinin eğitim süreci hakkında bilgi aldı.

Kahraman, Karahan’ın derslerdeki çabalarından dolayı kendisini tebrik etti. Ziyaret sırasında, öğrencinin moral ve motivasyonunu artırmak için çeşitli hediyeler sundu. Kahraman, evde eğitim uygulamasının, öğrencilerin eğitimden kopmadan öğrenimlerine devam etmeleri için ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Eğitimde Fırsat Eşitliği

Kahraman, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması gerektiğine dikkat çekti. Tüm öğrencilerin eğitim haklarından en iyi şekilde faydalanabilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Eğitimde eşitliğin, her öğrencinin potansiyelini geliştirmesi için kritik bir unsur olduğunu ifade etti.